دیگر محصولات

گیربکس هلیکال

گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم چیست ؟

فروشگاه متحد همیشه در تلاش است تا بهترین ها را برای در این سایت ایجاد کند ؛ تا شما در هنگام خرید هیچ گونه سوال یا سرگردانی را حس نکنید ! چرا که زمانی که شما میخواهید چیزی را تهیه کنید کارتان خیلی راحت تر میشود اگه با آن محصول آشنایی کامل را داشته باشید !

معرفی گیربکس هلیکال

هر گیربکس از مجموع دو یا چند چرخدنده در یک مجموعه که با هم در حال تماس و کار کردن هستن تشکیل میشود . تقریبا به همین خاطر هم هست که چرخدنده ها از تجهیزات مهم و ضروری صنعت تبدیل شده اند .  در یک گیربکس ، زمانی گشتاور افزایش میابد که دور چرخ دنده دچار کاهش شود و در این صورت است که جهت چرخش شفت خروجی نیز مشخص میشود .

گیربکس شافت مستقیم که دارای دنده هلیکال می باشد ، جزو گیربکس های محبوب و کاربردی در صنعت محسوب میشود . در این گیربکس یک زوج چرخدنده هلیکال ، با زاویه هلیکس مشابه وجود دارد که این دو بر خلاف یکدیگر حرکت میکنند .

در این مجموعه یک چرخندنده نقش محرک و دیگری نقش متحرک را دارد ؛ عملکرد این دو موجب انتقال دور و گشتاور از محوری به محور دیگه میشود . ساختار گیربکس هلیکال ، به شکلی است که نیرو همزمان با حرکت در نقطه ای از سطح چرخدنده ، انتقال میابد .

بازدهی گیربکس شافت مستقیم به دیلی داشتن چرخدنده ی هلیکال ، بالا است ” بین 90 تا 99 در صد ” . همین مزیت های ریز و درشت است که باعث مورد استفاده قرار گرفته شدن گیربکس هلیکال در صنعت میشود .

گیربکس شافت مستقیم را میتوان از قدیمی ترین و ابتدایی ترین گیربکس های موجود در صنعت نام برد . این گیربکس دارای چند نوع تک استیج ، مدل 2 و 3 استیج محدود گشتاور بین 50 تا 20000 نیوتن متر می باشد . هر چند در نسبت تبدیل آن هم تنوع وجود دارد ” از 1:30 تا 1:289.74 . که در گیربکس های ترکیبی نسبت تبدیل تا 1:2700 است .

هر چند پیدا کردن یک گیربکس با این مقدار گشتاور و نسبت تبدیل ، در بازار مشکل است زیرا تنها در چند نوع خاص گیربکس این خاصیت ها یافت میشود .

 در گیربکس هلیکال ، شافت خروجی در راستای شافت الکتروموتور قرار دارد . گیربکس هلیکال ، میتواند با الکتروموتورها ، سروو موتورها ، هیدروموتورها کوپل شود . همچنین دور ورودی الکتروموتور را به گیربکس از طریق کوپلینگ ، انتقال میدهد .

 مزایای گیربکس هلیکال :

  • کارکرد آرام و کم سر و صدا
  • بازدهی بالا
  • توانایی کار در صورت بالا بودن سرعت بدون لرزش
  • توانایی انتقال گشتاور و توان بالا
  • سهولت در تعمیر و نگهداری
  • توانمند در کار کردن با نسبت تبدیل بالا

اجزای متشکل گیربکس هلیکال

اجزای تشکیل دهنده ی گیربکس با توجه به طبقات موجود متفاوت است .گیربکس هلیکال از  تعدادی چرخنده هالیکال یا جناغی ، خار نگهدارنده ، شیم ، پینیون ورودی و خروجی ، سیل های آب بند ، بیرینگ ها ، سوپاپ هوا ، هوزینگ و واشر تشکیل میشود .

انواع گیربکس هلیکال 

  • گیربکس هلیکال یک یا چند طبقه
  • گیربکس هلیکال پایه دار یا گیربکس فلنج دار
  • گیربکس هلیکال پایه و فلنج
  • گیربکس هلیکال به همراه گلدانی خروجی

روش انتخاب صحیح گیربکس هلیکال 

در هنگام خرید یک گیربکس باید در ابتدا عملکرد مورد نظر خود را تعیین نمایید . در مرحله ی بعد مقدار بازه کارکرد مورد انتظار خود را از گیربکس مشخص کنید . برای خرید گیربکس شافت مستقیم SEW به صفحه مربوطه مراجعه نمایید

نکته : میزان قدرت در گیربکس با کیلووات یا اسب بخار و گشتاور با نیوتن اندازه گیری میشود .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *